Complexul Sunny Holiday Residence a fost gândit să ofere locatarilor săi o experiență de vacanță completă, dedicată relaxării, timpului liber și bucuriei de a locui la câțiva pași de mare, în Mamaia Nord. Prin facilitățile pe care le oferă, complexul Sunny Holiday Residence vă propune un concept rezidențial unic care vă oferă avantaje multiple:

Sistem de întreținere și curățenie -
Pentru un cost de 0.30 EURO/mpc de apartament, acest sistem include servicii precum: întreținerea spațiilor verzi, paza, asigurarea utilităților și a curățeniei pentru spațiile comune. La cerere, contra cost, se oferă servicii de curățenie în apartamente.

Sistem de management tip Aparthotel -
Reprezintă o opțiune avantajoasă pentru persoanele care au achiziționat un apartament în cadrul complexului și doresc să îl închirieze. Contra unui procent din tariful de închiriere, cu transparență totală, echipa noastră se ocupă de închirierea apartamentului. Astfel, prin montarea unui sistem de acces pe bază de card, proprietarul poate verifica online, în orice moment, dacă apartamentul său este utilizat, fapt care garantează transparență în relația contractuală.

Zonă pentru relaxare pe plajă -
Zona de relaxare va include un beach bar, piscină și plajă privată. Locatarii ansamblului vor avea parte de o atmosferă exclusivistă la câțiva pași de propria reședință de vacanță.

Apartamente la cheie -
Bucurați-vă de noua reședință de la malul mării imediat după predarea imobilului! Apartamentele au finisaje complete, sistem de climatizare individuală și băi utilate.

Vedere la mare -
Datorită amplasării în prima linie la plajă, absolut toate locuințele au vedere laterală sau frontală la mare.

Află cum te poți bucura de avantajele DISCOUNT-urilor Sunny!