Imaginează-ți un stil de viață confortabil cu marea în prim-plan!

Prin proiectul Sunny Holiday Residence ne propunem să ridicăm la un nivel superior standardele de confort și calitate oferite celor care își doresc o locuință pe malul mării, în Mamaia Nord. Cele 3 imobile cu structura D+P+7 etaje sunt poziționate în prima linie la plajă și oferă un total de 337 de studiouri și apartamente cu vedere frontală sau laterală la mare.

Construcția realizată cu materiale de cea mai bună calitate, varietatea de apartamente propuse, prețurile competitive, precum și grija față de nevoile clienților noștri sunt cele mai importante repere de care ținem cont în dezvoltarea ansamblului Sunny Holiday Residence. Lucrările de construcție au demarat în Mai 2018, urmând ca primul imobil să fie predat în Septembrie 2019.

Ansamblul rezidențial este prevăzut cu spații verzi, beach bar, piscină și plajă privată, lifturi de ultimă generație, parcare privată, sistem de supraveghere video, senzori antiefracție, pază, serviciu de întreținere și curățenie, casa scării pavată cu granit și dotată cu calorifere pentru un confort sporit în anotimpul rece.

Amplasat într-o zonă liniștită, cu plaje generoase și o multitudine de oportunități de relaxare, complexul Sunny Holiday Residence te aduce aproape și de cea mai efervescentă zona a litoralului – cluburile exclusiviste din Mamaia Nord, aflate la 5 minute de mers cu mașina.

Descopera Avantajele Sunny

3 Imobile

337 Apartamente

Plaja Privata


Galerie Sunny Holiday Residence